Värmdövallen 1
27 augusti 2023
13:00

Referat: Värmdö IF - Västerhaninge IF

Svår bortamatch på Värmdövallen. Västerhaninge hade ganska bra kontroll på spelet i den första halvleken. På en hörna som Felix slår blir det ett motlägg innen i boxen som Adnan trycker upp i nättaket. Målet innebar att Västerhaninge gick till halvtidsvila med ledning 1-0.

Andra halvek Värmdö kommer ut bäst trycker ned Västerhaninge med långa bollar mot sitt fyramanna anfall. En hörna där vi blir lurade och tappar första ytan. Nick och kvitteringen var ett faktum. Två minuter senare ett misstag i Västerhaninges vänsterförsvar som Värmdös duktige högerytter tar var på, inspel och ledning för Värmdö med 30 minuter kvar av matchen. Nu vaknar Västerhaninge igen, en lång boll som missbedöms av en försvarare i hemmalaget, Adnan fri fälls bakifrån, straff. Fredrik slår in den hur säkert som helst, kvitterat. Efter det trycker Västerhaninge på men matchen slutar 2-2. Ett på det stora hela rättvist resultat poäng borta mot ett desperat kämpande Värmdö är ändå rätt godkänt.

Statistisk från matchen ( Något haltande då undertecknad var tvungen att avvika med fem kvar)